Bérszámfejtés Miskolcon, kedvező feltételekkel, teljes körű szolgáltatással, online együttműködéssel!

bérszámfejtés Miskolcon és az ország más városaiban is hasonlóképpen zajlik: a beérkezett adatok alapján a könyvelő elvégzi az ehhez kapcsolódó feladatokat, mégpedig a jogszabályoknak megfelelően, majd elkészíti a bérösszesítőket, illetve a bérjegyzékeket, és ezeket átadja az ügyfélnek, továbbá – amennyiben az ügyfél úgy kívánja, a banki átutalásokat és a havi bevallásokat is elintézi.

Erre személyesen is van lehetőség, ám az utóbbi időszak mindenkit megtanított arra, hogy az internetet érdemes az ilyen tevékenységek során is igénybe venni, és amit csak lehet, online elintézni. A bérszámfejtés is ebbe a körbe tartozik, hiszen az adatokat e-mailben is el lehet küldeni, és persze a bérszámfejtés eredményét, azaz a bérjegyzékeket is meg lehet kapni elektronikus úton. Cégünk is ezt a vonalat követi, vagyis a bérszámfejtést Miskolcon végezzük el, ám az ország másik végében is vannak ügyfeleink, akikkel online tartjuk a kapcsolatot, és a munkát is az internet segítségével teljesítjük.

Ehhez tehát nem kell mást tenni, mint e-mailben, vagy az általad meghatározott csatornán elküldeni a könyveléshez és bérszámfejtéshez szükséges adatokat, mi pedig rövid időn belül elvégezzük a bérszámfejtést Miskolcon, és megküldjük számodra a végeredményt. Ha bármilyen változtatásra lenne szükség menet közben, elküldheted számunkra a kiegészítéseket, mi pedig elvégezzük a szükséges módosításokat, majd visszaküldjük a módosított listákat. Ha az adott havi bérszámfejtés jóváhagyásra került, elkészítjük az összesítőket és a munkabérek utalásához szükséges egyéb dokumentumokat. A bérjegyzékeket elektronikus úton a kijelölt felelős személy kapja meg. A 08-as, havi adatszolgáltatást – amit a NAV felé szükséges küldeni – szintén elkészítjük, és továbbítjuk is, ha felhatalmazol rá bennünket. A havi járulékok utaláshoz szükséges import állományokat szintén elkészítjük a banki rendszer számára, amennyiben erre lenne igényed.

bérszámfejtés Miskolcon, cégünk segítségével a legegyszerűbb, de ha vállalkozásod székhelye nem városunkban található, akkor is érdemes bennünket választanod! Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, tedd fel kérdéseid, és kérj árajánlatot!