Az online könyvelés kihagyhatatlan előnyökkel bír, ismerje meg Ön is ezeket! A cégvezetéshez szükség van megbízható csapatra, ami a könyveléssel járó feladatokat viszi. A szakértő csapatnak ügyelnie kell arra, hogy minden átlátható, szabályos és naprakész legyen, de közben törekednie kell arra is, hogy ügyfélbarát ügyintézést vigyen.

Az online könyvelés korszerű eszközökkel tudja megvalósítani a fenti tételek mindegyikét. Felejtse el a papír alapú dokumentációt, a több kilónyi mappákat, amikben percekig kell lapozgatni, hogy megtaláljon bennük valamit! Egyszerű a dolga, ha a hagyományos könyvelés mellett az online könyvelést is beépíti a cége működésébe. Képzelje el, hogy a rendelkezésére áll egy online tér, egy felhő, ahol az összes számla, bizonylat, jótállási jegy stb. megvan és bármikor hozzájuk férhet! Nincs szükség mappákra, iratszekrényekre, csak a telefonjára, amivel befényképezi a dokumentumokat és a számítógépére, amivel feltölti ezeket a felhőbe. Az online könyvelés szolgáltatása a könyvelőnek és az ügyfélnek közös nyilvántartást biztosít, amit idő és helykorlátok nélkül lehet elérni. 

Az online könyvelésnek köszönhetően ki lehet hagyni a könyvelő és ügyfele közötti találkozókról szóló végtelen egyeztetéseket, elég egyszerűen a felhőbe feltölteni az adatokat és onnan lekérdezni őket, ha szükség van rájuk. Az ügyfeleknek lehetősége van ezáltal rálátni a munkafolyamatokra is, ami azzal az előnnyel jár, hogy fontos határidők előtt is értesülni tudnak lényeges információkról. Ilyen például a kötelezendően fizetendő adó pontos összege, az áfa mértékének adata is.

Kevesebb adminisztrációval, gördülékenyebb ügyintézéssel, átláthatóbb adatokkal és kevesebb kapcsolattartással is működik a könyvelése, ha az online könyvelést is használni kezdi. Forduljon bizalommal a könyvelő irodánkhoz, ha felkeltette az érdeklődését a lehetőség! Mindenben segítünk és válaszolunk a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésekre, amennyiben felveszi a kapcsolatot kollégáinkkal a honlapon található elérhetőségek egyikén!