Cégalapításba szeretne belefogni? Ne vágjon bele egy ilyen komoly terv megvalósításába hatékony szakmai támogatás nélkül!

A saját vállalkozást már az elején meg kell alapozni. A jól átgondolt üzleti terv és a megfelelő mennyiségű anyagi tőke alapvető előfeltétele a cégalapításnak, de nem szabad elhanyagolni a szakmai kérdéseket sem. Forduljon bizalommal a mi könyvelőirodánkhoz, ha szüksége van a cégalapításhoz előzetes szakmai tanácsadásra!

A könyvelőirodánk több területen is az ügyfelek rendelkezésére áll. Mindenki számára elérhető könyveléssel, bérszámfejtéssel vagy tanácsadással kapcsolatos szolgáltatásunk Miskolcon, illetve online formában is. A földrajzi távolság sem jelent akadályt, mert az internet használatával online is tökéletesen hatékonyan tudunk dolgozni, ügyfélbarát módon teljesítjük az elvállalt feladatainkat.

cégalapítás számos kérdést felvet, ezekről dönteni kell a végső aláírások és jóváhagyások előtt. Az egyik legfontosabb dolog, amiben a leendő cégtulajdonosnak dönteni kell, az természetesen a cégforma maga. Bt. vagy Kft. legyen a vállalkozás, esetleg egyszemélyes Kft.? A cégalapítás célja nemcsak az, hogy a cégtulajdonos saját vállalkozást, bejegyzett céget vezethessen, hanem az is, hogy a számára legelőnyösebb cégforma mellett döntsön, ami a későbbiekben a javára válik az üzletnek is. 

Általában a Bt. az a cégforma, amit a cégalapítás során a legtöbben választanak, mert kevesebb anyagi befektetéssel és kockázattal jár. Az adózási szempontokat is körbe kell járni, ezek is kapcsolódnak a választott cégformához. Dönteni kell a bejegyzett cégnévről, a vállalkozás székhelyéről, megnevezni a tagokat, a tevékenységi köröket stb. 

Az adminisztráció elvégzése nem mellőzheti szakember segítségét. A könyvelőirodánk segíti ügyfeleit a cégalapításban tanácsadással, illetve a cégbejegyzési nyomtatvány körültekintő kitöltésében is. Az adózással kapcsolatos rubrikák kitöltése a cég jövőjét és ügyeit befolyásolja. Végül a dokumentumok összeállítása, aláírások következnek, a többi pedig már a cégbíróság dolga!