A cégalapítással kapcsolatos tanácsadás segít megalapozni a sikert! Egy könyvelőirodától hasznos iránymutatást kap az üzlethez!

Aki a saját főnöke szeretne lenni, az eldöntheti, hogy egyéni vállalkozóként dolgozik vagy saját céget alapít. A cégalapítással olyan előnyök járnak, mint a rendszeres, havi bevétel vagy a gyors megtérülés. Az induláshoz azonban szükség van a stabil alapokra is, amik segítenek az előnyös pénzügyi döntések meghozatalában is. A cégalapítással kapcsolatos tanácsadás többek között ezért hasznos és megkerülhetetlen szolgáltatás.

A cégalapítással kapcsolatos tanácsadás alapvető kérdésekben nyújt támogatást minden kezdő vállalkozónak. Ha még soha nem volt cégtulajdonos, de szeretne belevágni és kipróbálni magát az üzlet világában, akkor érdemes megalapozott háttérrel indulni. A cégalapítással kapcsolatos tanácsadás nélkül nem biztos, hogy a vállalkozó megalapozott döntést tud hozni, hiszen nincsen tisztában az aktuális jogszabályokkal, kötelezettségekkel, egy könyvelőiroda viszont igen. Talán van elképzelése arról, hogy milyen cégformát szeretne választani, de nem biztos benne, hogy meg is éri? A cégalapítással kapcsolatos tanácsadás ennek a kérdésnek az eldöntésében is támogatást nyújt, ahogyan abban is, hogy milyen költségek, járulékok megfizetésével kell számolni. Az adózás kérdése is sarkalatos pont, ezt pedig jelentősen befolyásolja a választott cégforma. Használja ki azt a tudást, amivel egy tapasztalt könyvelő rendelkezik és kérje a cégalapítással kapcsolatos tanácsadást! Az induláshoz mi adjuk az alapot, a többi már az üzleti szerencsén és persze Önön múlik!

Forduljon bizalommal a mi könyvelőirodánkhoz, ha a cégalapítást még nem lépte meg, de már közel jár hozzá! Mielőtt bármiben is döntene, kérje ki a véleményünket és vegye igénybe a szolgáltatásunkat! A cégalapítással kapcsolatos tanácsadás kifizetődő, mert elindítja a jó irányba az új vállalkozását! A kollégáinktól kérjen időpontot konzultációra, keressen minket az egyik, megadott elérhetőségünkön!