könyvelési ügyintézés lehet akár teljes körű is, amikor a könyvelőiroda minden terhet levesz az ügyfelei válláról – ezt kínáljuk mi is!

könyvelési ügyintézés többféle is lehet az ügyfelek igényei szerint: vannak, akik csak az alapvető könyvelési szolgáltatásokat veszik igénybe, mások valamivel többet szeretnének, és sokan választják a teljes körű könyvelési ügyintézést is, hiszen ez fedi le a legtöbbet, és ez segít a leginkább a hatékonyság növelésében.

A teljes körű könyvelési ügyintézés tartalmazza a könyvelést magát; ez gyakorlatilag alapvető. Ezen túl azonban számos egyéb szolgáltatás is igénybe vehető, amelyek egy vállalkozás életét könnyebbé tehetik. Ilyen például a bérszámfejtés, azaz az alkalmazottak bérköltségeinek kiszámítása, de ez még mindig csak a jéghegy csúcsa, hiszen egy könyvelőiroda ennél jóval többre is képes.

Amennyiben ügyfeleink igénylik, hogy ténylegesen teljes körű legyen a könyvelési ügyintézés, nem csak a fentebb említett szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre, hanem ennél jóval többel is. Új ügyfeleink esetében például magunkra vállaljuk a könyvelőváltás teljes folyamatát, de adóellenőrzés esetén is vállaljuk ügyfeleink képviseletét, emellett a határidők betartását is szem előtt tartjuk, azaz időben hívjuk fel ügyfeleink figyelmét a fizetendő adók mértékéről és határidejéről. További szolgáltatásunk, hogy az esetleg felvenni kívánt hitelekhez, illetve pályázatokhoz elkészítjük az üzleti tervet, tanácsokat is adunk a sikerek elérése érdekében, illetve a jogszabályok értelmezésében is segítjük ügyfeleinket, hogy elkerülhessenek minden problémát, és az üzletük nyereségessé tételére koncentrálhassanak. Mindezeken felül lehetővé tesszük az online kapcsolattartást is, hogy Önnek minél több ideje maradhasson!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége tevékenységünkkel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megbízni cégünket a teljes körű könyvelési ügyintézés lebonyolításával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!