A könyvelőirodánk személyre szabott szolgáltatást és árakat nyújt. Legyen szó kettős vagy egyszeres könyvvitel díjról, velünk jól fog járni.

A könyvelés két típusát tudjuk megkülönböztetni, az egyik az egyszeres könyvelés és a másik a kettős könyvelés. Mitől függ, hogy az ügyfélnek melyiket kell igényelnie a könyvelőirodától? Elsősorban az árbevétel nagysága határozza meg a döntést, bizonyos határ felett kell a kettős számvitelt választani.

Az egyszeres könyvvitel elkészítésénél a könyvelő hangsúlyosan a pénzmozgásra összpontosít. Ez azt jelenti, hogy a pénzbeli bevételt és a pénzben kifizetett kiadásokat veszi figyelembe. Ezzel a könyvelési módszerrel egyszerűsített mérleg készül, ami alkalmas arra, hogy bemutassa az ügyfél aktuális pénzügyi helyzetét, illetve a korábbihoz képest annak az alakulását.

Tegyen eleget a könyvvezetési kötelezettségének, dolgozzon olyan könyvelőirodával, ami többet tud nyújtani puszta könyvelésénél! A mi egyszeres könyvvitel díjaink nem fogják a padlóra küldeni a cégét, ellenben olyan befektetést jelentenek, ami hosszú távon kihat a cég sikeres működésére. Szakmai tanácsokkal látjuk el az ügyfeleinket, igény szerint nyújtunk banki hitelhez támogatást információkkal vagy a hatóságok előtti képviseletet.

Az egyszeri könyvviteli díjakról szóló, hozzávetőleges tervet a honlapunkon találja, itt szerepelnek a díjaink táblázatba rendezve. Ezek nem fix árak, mert minden ügyfelünknek egyéni díjszabást állapítunk meg az elvégzett szolgáltatások alapján. Az egyszeres könyvviteli díjak a kettős könyvvitelhez hasonlóan az éves árbevétel alapján, havi díjas elszámolásban szerepelnek.

A könyvelőirodánk kiemelt figyelmet szentel annak, hogy azt nyújtsa az ügyfeleknek, amire valóban szükségük van. Egy vállalkozás csak úgy tud fennmaradni és fejlődni is, hogy a pénzügyei rendben vannak. Bizonytalan gazdasági környezetben, kiszámíthatatlan változások közepette ez még fontosabb. Forduljon hozzánk, kérjen fel minket könyvelésre és biztosítjuk a vállalkozásának azt a stabil alapot, amire támaszkodhat!