KATA változás rosszul érinti? Ne essen kétségbe, mert felkészült, naprakész könyvelővel könnyedén átvészelheti ezt az időszakot is!

Akik vállalkozást vezetnek, tisztában vannak azzal, hogy ezen a területen rengeteg buktatóval, kihívással lehet találkozni, azonban most, a napokban bejelentett KATA változás sokakat mindennél jobban megvisel. Elég hamar döntést kell hozniuk azoknak a cégvezetőknek, akik ezt az adózási formát választották, ugyanis tevékenységüket nézve nem biztos, hogy a jövőben is maradhatnak ebben a körben. A többség nem is igazán tudja, hogy merre érdemes elindulni, úgy érzik, hogy a KATA változás miatt rosszul jártak, és a továbbiakban már nincs lehetőségük vállalkozóként tevékenykedni. Amennyiben az embernek van egy felkészült, naprakész könyvelője, úgy megvan az esély arra, hogy végül jól jöjjön ki ebből az elsőre kényelmetlennek látszó helyzetből!

Irodánknak minden vállalkozó fontos, szeretnénk, ha a KATA változás minél kevesebb cégvezetőnek okozna kellemetlenséget, ezért bátran fordulhatnak hozzánk az érintettek tanácsadásért! Számunkra is rengeteg még a megválaszolatlan kérdés. Mindenről igyekszünk folyamatosan tájékozódni annak érdekében, hogy a vállalkozók kétségbeesését csillapíthassuk, és megfelelő útmutatást tudjunk biztosítani. Segítünk, hogy a KATA változás után a vállalkozók megtalálják a számukra legmegfelelőbb adózási formát. Irodánkban az érintettek minden fontos információhoz hozzájuthatnak, így reális képet kaphatnak a lehetőségekről, gazdasági helyzetről. Profi munkát végzünk, együtt, közösen ezen az időszakon is túl fogunk jutni!

A KATA változásból még jól is jöhet ki, ha megfelelő szakember segíti a cégét, keressen bennünket bizalommal, és minden értékes tudnivalóhoz hozzájuthat! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, nálunk a legjobb kezekben a vállalkozások. Ha kérdései lennének, vagy személyes találkozóhoz időpontot foglalna, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.